Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
388
Valaki ki tudná tolteni ezt 20 perc alatt? Nagyon fontos lenne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4 percem van csak:
első feladat:
a, n helyére 1,2,3,4,5,6 -ot írva kapod a sorozat 1,2,3,4,5,6-dik tagját

a sorozat
első tag = 2szer 1
második tag 2szer 2
harmadik tag 2x3

b sorozat
első tag = 5+1
második tag 5+2
stb

c sorozat:
első tag 3 az elsőn = 3
második tag = 3 a másodikon =9
stb

d sorozat
első tag = 1 szer (1-2) = -1
második tag 2 szer (2-2) = 0
1