Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
594
(5x-1):4+7=18
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
Készítem
0

Csatoltam képet.
0

(5x-1) :4=11
5x-1=44
5x=45
X=9
Ell. (5*9-1) :4=11
44:4=11
11=11
0

az x 9
0