Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a síkidom kerületét!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
533
A háromszög oldalai: 34cm, 2,4dm, 480mm hosszúak
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Számítsd ku a síkidom kerületét!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
K=a+b+c=34 cm+24 cm+48 cm=106 cm a kerülete
-1