Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a síkidom kerületét!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
655
A négyszög oldalai: 5/4 dm, 3/5 dm, 1/2dm, 0,8 dm hosszúak.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Számítsd ki a síkidom kerületét!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
K=a+b+c+d=5/4+3/5+1/2+0,8=63/20 dm a kerülete
0