Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
374
Nagyon fontos lenne ha segítenétek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Fontos nagyon
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
egységnégyzet területe=1
növelt négyzet területe=(1+x)2=2
1+x= 2  (∼1.42)
x=0.42
0