Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
393
Kérlek segítsetek fontos
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fontos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
8., a4


9.,  8 =2× 2 
 50 =5× 2 
Összesen: 7× 2 
(kb)A=9.884

B=10, tehát B a nagyobb

10., kép
0