Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
349
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
B43;
1cm=10 mm, tehát 1cm2=100mm2
1m=100 cm= 1000mm, tehát 1m2=10000cm2=1000000mm2

B46;
0.05m2=5dm2=500cm2=50000mm2
0.05km2=5ha=50000m2=5000000dm2=5×106dm2

B47;
1cm=10mm, tehát 1cm3=1000mm3
1m=10dm= 100cm, tehát 1m3=1000 dm3=1000000cm3

B48;
1093, mert a gömb térfogata: 4/3×π×r3
Föld: 4/3×π×r3
Nap: 4/3×π×r3×1093

Trapézos
10cm→8cm
5cm→4cm
6cm→4.8 cm
Módosítva: 6 éve
1