Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
425
Kérlek segítsetek pár feladatban legalább
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fontos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4

8., a4
9.,  8 =2× 2 
 50 =5× 2 
Összesen: 7× 2 
(kb)A=9.884

B=10, tehát B a nagyobb
0

6., kép
0

7.,Behelyettesítve:
8-2k+7=0
2k=15
k=7.5
0