Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol foditas!!!!

388
Valaki le tudna ezt a szoveget forditani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Egy nemrégiben készült felmérés szerint Portugáliában a házas férfiak kevesebb házimunkát végeznek, mint bármely más EU-s országban. De a válások számának hirtelen megnövekedésével - 27 960 válás volt az elmúlt évben a mindössze alig több, mint 10 milliós lakosságú országban - férfiak ezreinek kell kivasalnia a ruháit és vacsorát főznie először élete során.
Sokan fordultak ezek közül a frissen elvált férfiak közül a Vida-on nevű weboldalhoz, tanácsért olyan dolgokban, melyek számukra addig a nők problémái voltak. A weboldalon megtudhatják, melyik fürdőszoba takarítószer működik a legjobban, vagy hogy hogyan távolítsanak el egy foltot egy fehér ingről.
A legnépszerűbb funkció a szekció, mely recepteket ajánl azoknak, akik kezdők a konyhában. A receptek szét vannak választva egyszerű, mindennapiakra és különleges alkalmakra valókra.
A háztartásbeli tippeken kívül a weblap tanácsot ad azoknak a férfiaknak is, akik félnek újra elkezdeni randizni. Másik szekciók egészség- és szépségtippeket is ajánl, csakúgy, mint szórakozási lehetőségeket a friss egyedülálló férfiaknak. 'Ezen témákat általában nem tartalmazzák(/fedik le) a hagyományos férfi magazinok, és a női magazinok egészen máshogy írnak róluk' mondta Oliveira.
0