Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy 1200kg tömegű kocsi ..

Főoldal » Középiskola » Fizika
416
Egy 1200kg tömegű kocsi sebessége 10m/s. A kocsi gyorsítani kezd, a gyorsító erő 75 000 J munkát végez. Mekkora lesz a mozgási energiája és sebessége
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m=1200kg
v= 10m/s
W= 75000J
Em= 1/2*m*v2
Em= 1/2*1200*102= 6000J
0