Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika számolás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1795
Mekkora a zsebizzó teljesítménye, ha 4,5 V-os zsebtelepre kapcsolva rajta 0,3 A erősségű áram folyik?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P=U*I

P=4,5 V * 0,3 A

P=1,35 W
0