Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Négyszögek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
414
2, Számítsd ki a négyszög hiányzó szögei, ha adott két belső, és egy külső szöge!
a =65°. a'=?
B=? B'=52°
Y'=?
£`=?
Y=?

£=73°
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a: 65
b: 128
gamma: 73
delta: 94
delta': 86
gamma': 107
b~: 52
a': 125
0