Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős valaki segítene?

Főoldal » Középiskola » Matematika
349
Mekkora a henger felszíne, ha sugara 5 cm és magassága 5 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Henger felszíne:
A=2r²π+2rπm
A=2×5²×3,14+2×5×3,14×5=157+157=314 cm² a felszíne
-1