Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
641
Sziasztok
Hány dm² a kör területe, ha a sugara:
a) r=1.6 dm
b) r=3,3 dm
c) r=1,5 dm
d) r=0,25 dm
e)r=10 cm
f)r=15cm
g)r=1m
h)r=0,12 m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Tkör = r2 * π
a) 1.6 dm2 * π
b) 3.3 dm2 * π
c) 1.5 dm2 * π
d) 0.25 dm2 * π
e) 1 dm2 * π
f) 1.5 dm2 * π
g) 10 dm2 * π
h) 1.2 dm2 * π
0