Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pitagorasz tétel feladat megoldás?

Főoldal » Középiskola » Matematika
1177
Valaki tudna ebben a négy feladatban segíteni? Abszolút nem vágom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
El tudnád küldeni a képet újra, mert nem látszanak jól az értékek?
0

1.Befogo^2+2.befogo^2=átfogo^2(negyzetre emeled oket)
Atfogo=(1.befogo es 2.befogo eredmenye negyzetgyokon)

A befogo a szoget fogjak be. Most sajnos noncs idom tobbre bocsi, remelem behelyettesitve megtudod oldani, nekem is tanulnom kell :)
0

1, A második téglalapé
2, a, x=63cm
b, x=63,64cm
3, 5,83 km
4, a, 1. Hamis
2. Igaz
3. Hamis
4. Hamis
5. Igaz
b, 1. Hamis
2. Hamis
3. Igaz
4. Igaz
5. Hamis
1