Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nyomás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
511
Egy gyerek súly 480N. Cipőjének két talpfelülete összesen 240cm2. Mekkora nyomással nehezedik a talajra?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
p=Fny/A=480N/0,024m²=20000N/m²=20000Pa=20kPa
0