Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
393
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

1.lap
Téglatest felszíne:
A=2(ab+ac+bc)=2(862,5+310,5+225)=2260,5 cm²
Téglatest térfogata:
V=a×b×c=34,5×25×9=7762,5 cm³
2.lap
Kocka felszíne:
A=6a²=1386,24 cm²
Kocka térfogata:
V=a³=15,2³=3511,808 cm³
-1