Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen sürgősen!! Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
343
Csatolok két képet, nagyon örülnék ha legalább az egyiket segítene valaki megoldási, köszönöm szépen előre is!!! @
(8-as és 5-ös feladat.)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#SOS, #matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5., a) 16,49
b) 4,1115
c) -0,0625
d) 0,4175

8., a) A=-571850
B=258492150
C=317908900
b)A=927448/27
B=152/9
C=10617241600/9
c)A=31329/1600000000
(kb)B=0,00000809341
(kb)C=0,0425415
0