Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős

Főoldal » Általános iskola » Matematika
364
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) a=-12 b=-9 c=-3 d=1 e=5 f=12
b) a=-1,2 b=-0,9 c=-0,3 d=0,1 e=0,5 f=1,2
c) a=-0,12 b=-0,09 c=-0,03 d=0,01 e=0,05 f=0,12
d) a=-0,012 b=-0,009 c=-0,003 d=0,001 e=0,005 f=0,012
1