Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
575
Sziasztok segítséget szeretnék kérni a matek feladatomban
Egy kör kerülete 201mm. Mekkora a kör átmérője illetve sugara?
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

Kör kerülete:
K=2r×π=201 mm⇒r=32 cm
Így a sugara 32 cm, és átmérője 64 cm

-1