Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladatsor

Főoldal » Középiskola » Matematika
397
Old meg az alábbi egyenleteket a [-π;2π] intervallumon

a, sin²(2x-π/2) = 1/2
b, tg²(3x)= -ctg(3x)
c, cos (x+π/2)= -sin(x)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Készítem!
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1