Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A mérlegelv/összevonàssal, megoldással

Főoldal » Általános iskola » Matematika
524
22-28x+56+60x=8x-24+46+12x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

22-28x+56+60x=8x-24+46+12x
32x+78=20x+22
12x+78=22
12x=100
x=8,3333....
-2