Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A mérlegelv/összevonàssal, megoldással

Főoldal » Általános iskola » Matematika
586
6x+4-7x-2=6x+1+2x-3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

6x+4-7x-2=6x+1+2x-3
-x+2=8x-2 /+x
2=9x-2 /+2
4=9x /:9
x=4/9
-1