Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
643
sos holnap 14:00-ra kene a matek valki segitene??csatoltam kepet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
ha
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

a,
1200×35/100=420 kg lekvár
1200×25/100=300 kg piacon értékesítve
1200×40/100=480 kg gyümölcslé
b,
5400×20/100=1080 Ft-ból könyv
5400×30/100=1620 Ft-ból mozi
5400×45/100=2430 Ft-ból uzsonna
5400×5/100=270 Ft-ból egyéb
c,
750×26/100=195 felsős fiú
750×22/100=165 alsós lány
750×24/100=180 alsós fiú
750×28/100=210 felsős lány




-1