Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

10.osztály matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
496
Ábrázoljuk a következő, a valós számok halmazán értelmezett függvények grafikonját

a; f(x)=sin x -1
b; g(x)= 2 sin x
c; h(x)= 1/2 sin x +1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet. b.) rész
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet. c.) rész
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet. a.) rész. Szabad megoldásnak jelölni. Köszi!
Módosítva: 6 éve
1