Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
455
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a 3.feladat háromszögét nem lehet teljesen látni.
0

1.feladat
K=2×(a+b)=2×(17/6+22/6)=13 dm
T=a×b=17/6×11/3=187/18 dm²
2.feladat
42/3:4=3,5 dm az oldala
T=3,5²=12,25 dm² a területe
0