Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
431
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

5.feladat
e=7,2 cm
f=9,4 cm
T=(e×f)/2=33,84 cm²
6.feladat
K=a+b+c+d=8+10+6+8=32 cm
T=((a+c)/2)×m=((8+6)/2)×7,6=53,2 cm³
0

Csatoltam képet.
0