Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help pls

Főoldal » Általános iskola » Matematika
455
Ha egy szám 7-szereséből kivontunk 87-et, akkor magát a számot kapjuk. Melyik ez a szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, Matematik
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
14,5
1

7x-87=x
-87=-6x
x=87/6=29/2=14,5
0