Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudna valaki segíteni???

Főoldal » Középiskola » Matematika
376
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Szeretnék ajánlani általános iskolásoknak, de főként középiskolásoknak készített youtube videóimat. Ha lesz időd, kérlek nézz bele. Nem stúdió felvétel, de hasznos lehet,
https://www.youtube.com/watch?v=4wV6gOubwio&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n
https://www.youtube.com/watch?v=Kezdi870z-E&t=32s
https://www.youtube.com/watch?v=37e1fCrnFQA&t=77s
https://www.youtube.com/watch?v=wvszZufwVis&t=60s
Módosítva: 6 éve
0