Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszi segítsetek fizikában (8.oszt.)

Főoldal » Középiskola » Fizika
382
Egy izzó szálain 10 min alatt 75x10 a 19.hatványon elektron halad át. Milyen lesz az áram teljesítménye a 220 V feszültség hálózatban?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`I=(N*e)/t`
`P = U*I`
`e = 1.6*10^-19\ C`
0