Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
394
Adott az A=(-1/2, 0 , 1/2,1) (ezek törtek) és B=(y=2x-1 és x∈A). Határozd meg a B halmaz elemeit, majd szemléltesd az A és B halmaz elemei közti megfeleltetést egy táblázattal és egy diagrammal is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0