Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
535
Ábrázold a derékszögű koordináta-rendszerben az A(3,0) és B(-1,4) pontokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem!
0

Csatoltam képet.
0

https://www.youtube.com/watch?v=GY0yRQdIjs8&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=4
Érdemes megnézned. Köszönöm, ha megoldásnak jelölöd a válaszomat!
0