Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
1474
Igazoljuk hogy a, (3;2) (7; -2) (6;1) pontok egyenlő szárú háromszög csúcsai. Számítsuk ki a háromszög területét.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készül a megoldásod!!! Érdemes megnézned a youtube csatornámon https://www.youtube.com/watch?v=7bagh0JG_58&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=13
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0