Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
675
Iktasson be a 6 és az 1623 közé két számot úgy, hogy azok a megadottakkal együtt egy
számtani sorozat szomszédos tagjai legyenek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a₁=6
a₄=1623
a₄=a₁+(n-1)·d
1623=6+3·d
d=539
a₂=6+539=545
a₃=a₂+539=1084
1