Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan oldjam meg?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
Hogyan tudnám megállapítani a nettó értéket, a 25%-os ÁFÁ-t és a tárgyhavi fizetendő értéket, ha 1 kWh ÁFÁ-val növelt értéke 58 Ft? Informatika órához kellene. Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
tárgyhavi fizetendő=fogyasztás·58

nettó érték=tárgyhavi fizetendő/1,25

ÁFA= 0,25·nettó érték

A fogyasztás viszont az utolsó mérőállás és az előző mérőállás különbsége (a táblázatban az összege szerepel)
0