Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek TZ

Főoldal » Középiskola » Matematika
737
Két szám összege 34,44. Ha az első számot 10-zel elosztjuk, akkor a második szám kétszeresét kapjuk.
Melyik ez a szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a+b=34,44
a/10=2b
a/20=b
a+a/20=34,44
(21/20)a=34,44
a=32,8, és b=1,64
-1