Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladatok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
Sziasztok segítenétek megoldani a feladatokat? Ha lehet kérni és amit lehet levezetésesen

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, segítség, szöveges, négyzetgyök, művelet, hatványalak, törzstényezősfelbontás, egyszerűhatványalak
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Szia, megoldottam a feladatokat, de nem enged képet csatolni, mert túl nagy, mit tegyek?
Módosítva: 6 éve
0

-0.6 • 4 +24= -2,4+24=21,6
2/15-2/3• (7/4-1/2)=8/60 - 40/60 • ( 105/60 - 30/60 )=8/60 - 40/60 • 75/60 = 80/60 - 30/36 = 24/180 - 150/180 =- 136/180
29
39
43
63

Lnko=28
Lkkt=210

35000m 3500000dm , ... km
2200l 22hl ,...cl

12,04
2,22

3/5 = 24 t
1/5 = 8 t
5/5 = 40 t teljes
2/5 = 16 t felső

250→ 100 %
195 → × %

195 • 100/250
1950/25
78%
Módosítva: 6 éve
0