Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A fajhő

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1768
Egy 70 kg tömegű ember testhőmérséklete 37 °C-ról 38,5 °C-ra emelkedett. Az emberi átlagos fajhője 3,36 KJ kg•°C. Mennyivel nőtt az energiája?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Q=c×m×deltaT
3360J/kg×°C ×70kg×1,5°C=
352800J=352,8kJ
0