Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elektrotechnika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
406
Segítséget kérnék ezzel a feladattal kapcsolatban! Nem tudom helyesen, a megoldás alapján levezetni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
U=R*I=0,219 Ohm * 12 A= 2,628 Volt
0