Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítségkérés kémiából

Főoldal » Általános iskola » Kémia
635
A segítséget kérném a következő fel feladathoz: Fejezd be az egyenletet és jelöld a részfolyamatokat! (Kecskés -féle mf 89/9feladata).
Na+Br2
K+O2
Ca+I2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
2 Na + Br₂ = 2 NaBr
4 K + O₂ = 2 K₂O
Ca + I₂ = CaI₂
0