Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok, egy matematika feladatot kellene megcsinálni csatolok képet kérlek valaki segítsen nagyon sürgős!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
387
https://kepkuldes.com/images/38a23e0adc826c7472aef3e45fc07bdc.jpg

Itt a kép kérlek valaki segítsen, nagyon sürgős! Kérlek szépen :((
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Átlagot kell számolni
Az átlagnál összeadjuk az értékeket, és osztjuk annyival,ahányat összeadtunk.
Évfolyamátlag:
5.=(25+29):2=27 tanuló
6.=(31+33):2=32 tanuló
7.=(20+23):2=21,5 --> de ugye fél ember az nincs, a 0,5-öt pedig felfelé kerekíted, ezért 22 tanuló
8.=(18+21):2=19,5-->ugyan ez, szóval 20 tanuló
0

Az egész iskolánál az összeset összeadom:

25+29+31+33+20+23+18+21
________________________________ =25 tanuló
8

0