Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell megrajzolni ezeket a másodfokú függvényeket?

Főoldal » Középiskola » Matematika
379
Azok kellenek amik a 5291, 5292, 5293. Feladatban vannak
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Érdemes megnézned a következő videómat: https://www.youtube.com/watch?v=O-gI3d-LHAQ&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=4.
Néhányat megcsinálok.
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Azt gondolom, ha megnézted a videót és ezeket a mintákat, akkor lesznek olyanok, amit egyedül is meg tudsz csinálni. Talán még annyit, hogy egy pont rajta van a grafikonon, ha a csak x helyere a pont első koordinátáját, az f(x) helyére a pont második koordinátáját helyettesítve ha igaz az egyenlőség, akkor rajta van, különben nem!
Azért nem lennék szomorú, ha megoldásnak jelölnéd a válaszomat, a hiányzókat ha akarod tedd fel újra. Mert azért ez nem kevés munka. Nem?
Módosítva: 6 éve
0