Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek pls

Főoldal » Általános iskola » Matematika
388
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

1. négyszögnek a területe:
(4×6)/2=12 egység, és 12/4=3 egység
2.négyszögnek a területe:
(4×4)/2=8 egység, és 2 egység
3.négyszögnek a területe:
(4×6)/2=12 egység, és 3 egység
4.négyszögnek a területe:
2×4+4×4=24 egység, és 6 egység
Módosítva: 6 éve
0