Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
6886
Egy mértani sorozat második tagja 6, harmadik tagja -12. Számítsa ki a sorozat első tíz tagjának összegét! Megoldását részletezze.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem!
0

Csatoltam képet. Ha van időd, érdemes lenne megnézned a youtube videómat. Köszi! https://www.youtube.com/watch?v=m5_4ajlXAI0&list=PLwXxAxAEOlGg981HeeuaSl_WoflUNqhoW&index=4
És kérlek ne felejtsd el megoldásnak jelölni a válaszomat. Köszi!
Módosítva: 6 éve
1