Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy szabályos négyoldalú csonka gúla alapéle 1 dm, fedőlapjának éle 5 cm, oldalélének hossza 20 cm.

Főoldal » Középiskola » Matematika
2197
Egy szabályos négyoldalú csonka gúla alapéle 1 dm, fedőlapjának éle 5 cm, oldalélének hossza 20 cm. A) Mekkora a magassága? B) Mekkora a térfogata és a felszíne? C) Mekkora szöget zárnak be a lapjai az alaplappal?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, gúla, csonka
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Ha van kedved, akkor kérlek nézd meg a felszín, térfogat számításról szóló videósorozatomat. Köszi! Ja! És jelöld megoldásnak a válaszomat.
https://www.youtube.com/watch?v=omPSVgFuRcI&list=PLwXxAxAEOlGhNkPDGrUa--Ry3UpFYL2rE&index=4
Módosítva: 6 éve
2