Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
424
Sziasztok! Kéne egy kis segítség.
Mennyi 4000 Ft-nak
25%-a
150%-a
68%-a
2,5%-a
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
25%-a: 0.25*4000=1000
150%-a: 1.5*4000=6000
68%-a: 0.68*4000=2720
2.5%-a: 0.025*4000=100
0