Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az erő

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1049
Az emelődaru először 600 kg,majd 1500 kg tömegű terhet emelt ugyanakkora magasságban azonos idő alatt.Tedd ki a megfelelő relációs jelet a mennyiségek közé!(<,=,>;)
600 kg 1500 kg
F1 F2
s1 s2
t1 t2
W1 W2
P1 P2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
600kg<1500kg
F₁<F₂
s₁=s₂
t₁=t₂
W₁<W₂
P₁<P₂
1