Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi marad?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
395
Hat bocinak 10 napra elegendő szénájuk van. Akkor hány napra elegendő eledel jut egy bocira?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Boci
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Érdemes megnézned a youtube csatornám mese a fordított aranyosságról szóló matek mesémet. https://www.youtube.com/watch?v=otT4aUmlOIE&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=14
Válaszomat jelöld megoldásnak.
Módosítva: 6 éve
0