Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika nagyon sürgős

Főoldal » Középiskola » Fizika
644
tk.40. 2 fel.

A kémia szertárban az egyik üvegben 80 cm3 térfogatú, 96 g tömegű hígitott sósav van . Mekkora a sűrűsége
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
p=ez lesz a "ró" betű
p=m/V=96/80=1,2g/cm³=1200kg/m³
0