Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Panaszos levél

617
Egy panaszos levelet kellene irni az alábbiak szerint:
Egy barátja felhívta telefonon, és elmondta, hogy egy hónapja csomagot küldött önnek, mivel azonban ön nem vette át a postahivatalban, visszaküldték az ő címére. Ön a csomag megérkezéséről semmilyen értesítést nem kapott. Írjon 120-200 szavas panaszlevelet a postahivatalnak, melyben az eset kivizsgálását és a panasz orvoslását kéri!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
nyelvtan, magyar, magyarnyelv, levél, panasz
0
Középiskola / Magyar nyelv

Válaszok

2
Tisztelt Posta!
A kedves barátom csomagot küldött nekem de én erről valamiért nem kaptam értesítést, ezért visszaküldték neki. Erről én nem tudtam addig amíg a barátom nem értesített róla ugyanis meglepetésnek szánta. Panaszt szeretnék nyújtani. Mivel én nem kaptam értesítést ez alatt azt értem, hogy nem hívtak és smsben sem értesítettek.

Én valahogy így irnám meg
1

A panasszal csak akkor fognak foglalkozni, ha megírod, hogy barátod lefotózta a feladóvevényét is és a visszaküldéskor kapott értesítést is, amit mellékletként csatolsz. Hivatkozz arra, hogy azon minden szükséges adatot megtalálnak, ami a kivizsgáláshoz szükséges. Kérj kártérítést, ami lehet pénzbeli, de jobban örülnél, ha barátod ajándékának ismételt és ingyenes szállítását megoldanák. Bocs, hogy beleszóltam.
Módosítva: 4 éve
1